Бухбах - Бајрут (Германија регионална лига)

На 4 меча кои ги изграле овие две екипи меѓусебе, секогаш победувал тимот кој гостувал. Сите 4 средби завршиле 3+.

Бухбах инаку игра 3+ на 8 од последните 10 меча сезонава, додека Бајрут игра 3+ на 7 од последните 10.

Бухбах дома игра НГ на 5 од 7 меча, додека Бајрут игра со ГГ на 5 од 6 гостувања.

Домаќините имаат 5 отсутни играчи - 2 дфанзивци, 1 од средината и 2 напаѓачи.

Гостите се без 1 играч од одбраната и 1 од средината. 

Објавено на :
13 / Oct / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување