Билефилд - Нирнберг

Билефилд е во серија од 5 првенствени натпревари без победа.

Билефилд игра со ГГ на 6 од последните 7 првенствени натпревари.

Нирнберг е во серија од 15 првенствени натпревари без пораз (9 победи).

Нирнберг нема пораз на последните 7 натпревари на гостински терен (4 победи сите без примен гол).

Билефилд и Нирнберг играат со ГГ на 9 од последните 10 меѓусебни натпревари (8 од нив се ГГ3+, а 7 се и ГГ).

Билефилд без позначајни отсуства, а во екипата на Нирнберг нема да настапи првиот голман Шафер.

 

Објавено на :
11 / Mar / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување