Бохум (отсуства)

Тасака (средина, 19/2)

Булут (средина, 12/1)

Вајс (средина, 11/2)

Терод (напад, 31/16)

Шестак (напад, 27/9)

Гундуз (напад, 15/1)

Бохум ги губи последните 4 дуели од Инголштад.

Објавено на :
10 / May / 2015

Тагови:

Германија, втора лига, Бохум, Отсуства
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување