Фрајбург (отсуства)

Франц - одбрана, 17/3

Мујџа - одбрана, 12/0

Филип - средина, 18/4

Шустер - средина, 8/1

Петерсен - напад, 18/15

Клајндинст - напад, 7/0

Објавено на :
04 / Feb / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување