Гројтер Фурт (отсуства)

Зуљ (средина, 4/1)

Трипич (средина, 4/0)

Ѓашула (средина, 2/0)

Сараер (средина, 1/0)

Бериша (напад, 4/1)

Фреис (напад, 4/0)

Објавено на :
16 / Sep / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување