Дортмунд - Херта

Дортмунд дава најмалку 2 гола на 8 меча по ред дома, а игра 3+ на 7 од нив.

Херта дава најмалку по 2 гола на 5 од последните 6 меча во лигата.

Во меѓусебните дуели играат НГ на 4 од последните 5 средби и Дортмунд добива 4 од тие 5 средби.

Дефанзивците Гереиро (6/2), Папастопулос (6/0), Пишчек (5/2) и Суботич и Дурм (без натпревари сезонава), потоа играчите од средината Кастро (6/2), Шурле (2/0), Бендер (0/0) и Рамос (напад) отсутни кај Дортмунд. Неизввесни за настап се Бартра (одбрана) и Дембеле (средина).

Херта исто така има проблеми во одбраната поради отсуство на Лустенбергер (6/0) и Пекарик (5/2), а ги нема и Дарида (средина, 3/1) и Шиебер (напад, 6/2).

Објавено на :
14 / Oct / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување