Мајнц - Хамбург

Мајнц (отсуства):
Баумгартлингер - средина, 29/2
Муто - напад, 20/7

Хамбург (отсуства):
Дикмаер - одбрана, 20/0
Екдал - средина, 14/0
Милер - средина, 28/8
Ласога - напад, 28/8
Грегорич - напад, 23/3
Дрмич - напад, 6/1

Мајнц игра со ГГ и 3+ на 4 од последните 5 натпревари на домашен терен во Бундеслига.

Хамбург игра со 3+ на последните 5 натпревари во Бундеслига.

Мајнц и Хамбург играат со ГГ и 3+ на последните 6 меѓусебни средби.

Објавено на :
30 / Apr / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување