Германија - Регионална Лига Југозапад

И Елверсберг и Вормс играат со 0-2 гола на последните 3 натпревари во првенството, но играат со 3+ на 5 од последните 6 меѓусебни средби.

Кајзерслаутерн II прима најмалку 1 гол на сите 10 натпревари сезонава.

Коефициентот за победа на Триер во текот на денешниот ден падна од 2.3 на 1.65.

Хомбург победува и игра со 0-2 гола на последните 3, додека пак Офенбах е без пораз и игра со 0-2 гола на последните 5 натпревари во првенството.

Манхеим и Валдорф играат со НГ на последните 4 меѓусебни средби последните 2 сезони.

Стеинбах не прима гол на 4 од 6-те натпревари на домашен терен сезонава.

Објавено на :
04 / Oct / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување