АЗ Алкмар - Ден Хаг

АЗ Алкмар со проблеми во одбраната поради суспензијата на Лукасен (9/0) и повредите на Хапс и Линден (по 11 нат.). Неизвесен за настап е и Гувелев (одбрана, 14/1).

АЗ Алкмар игра со 3+ на 5 од 7-те средби дома.

Против Ден Хаг играат со 3+ на 14 од последните 17 меча, а АЗ дава најмалку по 2 гола на 9 од нивните последни 11 средби. АЗ добива 6 од последните 7 меча дома против Ден Хаг.

Ден Хаг игра нерешено на 4 од последните 6 средби во лигата и сите нив ги игра ГГ. Против АЗ немаат изиграно нерешено на последните 4.

Објавено на :
03 / Dec / 2015

Тагови:

Холандија, Ередивизија, Алкмар, Ден Хаг, петок
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување