Цволе - Херенвен

Цволе игра со ГГ на 8 од последните 10 првенствени натпревари на домашен терен.

Цволе има само 1 победа на последните 5 првенствени натпревари на домашен терен (3 порази).

Херенвен игра со 3+ на последните 6 првенствени натпревари.

Херенвен има само 1 победа на последните 12 првенствени натпревари на гостински терен, а 5 од последните 7 ги губи со полувреме/крај.

Херенвен има само 1 пораз на последните 12 натпревари со Цволе (7 победи).

Цволе за овој дуел ќе биде без Томас Лам (одбрана) и Трент Сеисбури (одбрана) поради суспензии, како и без повредените Рик Декер (ср.ред), Шералдо Бекер (ср.ред), Ел Хаснуи (ср.ред) и Рајан Томас (ср.ред).

Објавено на :
16 / Jan / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување