Ден Хаг - Цволе

Ден Хаг без Цуверлон (одбрана, 20/2) и Корте (напад, 13/0).

Цволе без Бегоис (голман, 15/0), Полен (одбрана, 22/3), Хинтум (одбрана, 16/1), Бекер (напад, 18/3) и Томас (напад, 12/2).

Ден Хаг игра со ГГ и 3+ на 4 од последните 5 првенствени натпревари и при тоа постигнува најмалку 2 гола на последните 3 од тие средби.

Ден Хаг нема пораз од Цволе на последните 7 меѓусебни средби на домашен терен.

Цволе нема победа и на 5 последователни натпревари на гостински терен во првенството.

Цволе постигнува најмалку 2 гола и игра со 3+ на 5 од последните 6 меѓусебни средби со Ден Хаг (сите 6 натпревари завршуваат со Г).

Објавено на :
19 / Feb / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување