Ден Хаг (отсуства)

Малоун - одбрана, 23/0

Вормгор - одбрана, 23/2

Бејкер - средина, 25/2

Јансен - средина, 20/5 - неизвесен

Шакен - напад, 23/2 - неизвесен

Објавено на :
04 / Mar / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување