Хераклес - Спарта

Хераклес комплетен.

Спарта без Пинто (средина, 9/0), Сануси (средина, 7/1) и Морсел (средина, 6/0).

Хераклес е без победа на 8 последователни натпревари.

Хераклес игра со 0-2 гола на последните 3 натпревари на домашен терен во првенството.

Спарта игра со 0-2 гола на 5 од последните 6 натпревари во првенството.

Хераклес и Спарта играат со 0-2 гола на 7 од последните 8 меѓусебни средби.

Објавено на :
28 / Oct / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување