Рода - Херенвен

Рода (отсуства):
Силва - средина, 8/0

Херенвен (отсуства):
Анхолт - одбрана, 22/0
Берг - средина, 22/1
Терн - средина, 14/3

Рода е без победа на 11 од последните 12 натпревари на домашен терен во првенството.

Рода нема пораз на 11 од последните 12 меѓусебни средби на домашен терен од екипата на Херенвен.

Рода и Херенвен игра со 3+ на 8 од последните 9 меѓусебни средби.

Објавено на :
03 / Apr / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување