Рода - Утрехт

Рода нема постигнато гол на последните 3 првенствени натпревари на домашен терен.

Рода нема победа на последните 8 првенствени натпревари на домашен терен (5 нерешени).

Утрехт победува на 5 од последните 6 првенствени натпревари.

Утрехт има само 1 пораз на последните 5 гостувања кај Рода (4 победи).

Рода и Утрехт играат со 0-2 гола на 9 од последните 10 дуели на теренот на Рода.

Рода за овој дуел ќе биде без Нур (ср.ред) 9 натпреваи и Јуриќ ) 9 натпревари / 4 гола.

Утрехт за овој дуел ќе биде без Јансен (ср.ред) 9 натп., Клајбер (десен бек) 17 натп., Баразите (ср.ред) 18 натп./5 гола, Конбој (лев бек) 8 натпревари.

Објавено на :
28 / Jan / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување