Твенте - Хераклес

Твенте комплетен.

Танане (напад, 11/7) го напушти тимот на Хераклес овој преоден рок.

Твенте постигнува најмалку 2 гола на последните 8 натпревари на домашен терен против екипата на Хераклес и при тоа победува на 7 од тие натпревари.

Твенте игра со 3+ на 8 од последните 9 натпревари на домашен терен во првенството.

Објавено на :
15 / Jan / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување