Ајндховен - МВВ

Ајндховен нема одиграно со нерешен резултат на домашен терен сезонава (18 натпревари).

МВВ имаат одиграно со нерешен резултат само на 1 натпревар на гостински терен сезонава.

Ајндховен е во серија од 6 последователни првенствени победи на домашен терен.

МВВ победува на 4 од последните 5 натпревари на гостински терен (1 нерешена средба).

Ајндховен и МВВ немаат одиграно со нерешен резултат на последните 7 меѓусебни средби.

Ајндховен и МВВ играат со 3+ на последните 7 меѓусебни средби, а 6 од тие натпревари завршуваат и со 4+.

     

Објавено на :
08 / May / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување