Холандија - втора лига

20:00   Емен и Јанг ПСВ играат со НГ на последните 5 меѓусебни натпревари.

20:00   Спарта Р и Телстар играат со 3+ на последните 6 меѓусебни натпревари.

20:00   Волендам и Алмере играат со ГГ на последните 9 меѓусебни натпревари (8 се и ГГ3+).

Објавено на :
25 / Sep / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување