Волендам - Алмере

Прво коло во Холандија 2.

Волендам го задржа целиот тим од претходната сезона со исклучок на Ламучи (напад, 29/2).

Алмере го напуштија пола играчи од минатата сезона, од стандардните заминаа голманот Етеманди (36 натпревари), Розарио (средина, 34/3), првиот стрелец Кип (средина, 33/15), Бургзорг (средина, 19/0), Амерсфорт (напад, 31/8), Ост (напад, 31/8) и Мамедов (напад, 25/4).
Дојдоа нови 6 играчи меѓу кои најзначајно име е Ворд од Емен (напад, 35/10).

Коефициентот за победа на Волендам неколку часа по неговото објавување падна од 2.1 на 1.83.

Волендам и Алмере играат со ГГ на 11 последователни меѓусебни средби, а дури 10 од тие натпревари завршуваат и со 3+, односно 7 со 4+.

Волендам победува на 7 од последните 8 меѓусебни средби на домашен терен против екипата на Алмере.

Објавено на :
04 / Aug / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување