Падова - отсуства 23.11

Бинди (прв голман)

Русо (одбрана, 14/4)

Емерсон (одбрана, 14/0)

Мадона (одбрана, 13/2)

Фавали (одбрана, 11/2)

Детори (средина, 14/1)

Мандорлини (средина, 14/0)

Алтиниер (напад, 14/5)

Алфагеме (напад, 12/2)

Објавено на :
22 / Nov / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување