Бари - Каљари

Бари нема пораз на последните 9 првенствени натпревари (6 победи).

Каљари игра со нерешен резултат на последните 3 првенствени натпревари.

Каљари постигнува минимум 1 гол на последните 10 гостински натпревари (на 6 постигнува минимум 2 гола).

Каљари нема пораз од Бари на последните 10 меѓусебни натпревари (6 победи).

Бари и Каљари играат со нерешен резултат на 5 од последните 7 дуели на теренот на Бари (4 со резултат 0:0).

Бари и Каљари играат со 0-1 гол на последните 6 дуели на теренот на Бари.

Бари за овој дуел ќе биде без играчите од одбраната Контини и Дел Гросо и играчот од среден ред Гентсоглу.

Каљари за овој дуел не може да смета на играчите од среден ред Мунари и Десена, како и играчот од нападот Мелкиори 28 натпревари/9 голови.

Објавено на :
06 / May / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување