Каљари - Пескара

Каљари без Капуано (одбрана, 8/0) и Дессена (средина, 15/0).

Пескара без Крешенци (одбрана, 20/0), Форнасиер (одбрана, 20/0) и Кампањаро (одбрана, 10/0).

Каљари победува на 12 од последните 13 натпревари на домашен терен во Серија Б и при тоа е без примен гол на последните 3 од тие натпревари.

Каљари и Пескара играат со 3+ на последните 4 меѓусебни средби на теренот на Каљари.

Каљари и Пескара немаат одиграно со нерешен резултат на последните 6 меѓусебни средби.

Објавено на :
20 / Feb / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување