Ланчано - Ентела

Ланчано (отсуства):
Вастола - средина, 21/0

Ентела (отсуства):
Кеита - одбрана, 26/0
Троиано - средина, 32/4
Масучи - напад, 32/8
Сесту - напад, 26/1

Ланчано игра со 0-2 гола на 7 од последните 8 натпревари во Серија Б.

Ланчано и Ентела играат со 0-2 гола на сите 3 досегашни меѓусебни средби.

Ентела е во серија од 4 натпревари на кои игра со нерешен резултат.

СПОРТФРЕШ ТИП: 1 (1:0 конечен резултат)

Објавено на :
09 / Apr / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување