Ланчано - Перуџа

Ланчано без Франческо (напад, 28/6).

Перуџа без Дел Прете (одбрана, 27/3), Белмонте (одбрана, 26/1), Милош (одбрана, 8/1), Спинацола (средина, 27/0), Прчич (средина, 7/3) и првиот стрелец Ардемањи (напад, 28/9), а неизвесни се и Роси (средина, 19/0) и Бјанки (напад, 5/0).

Ланчано победува на 6 од последните 7 натпревари на домашен терен во Серија Б и при тоа е без примен гол на последните 3 од тие натпревари.

Перуџа игра со 0-2 гола на последните 4 натпревари во Серија Б.

Ланчано и Перуџа играат со 0-2 гола на 10 од последните 11 меѓусебни средби.

Објавено на :
25 / Mar / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување