Модена - Ливорно

Модена (отсуства):
Гоци - одбрана, 21/0
Галопа - средина, 15/1
Граноче - напад, 16/2

Ливорно (отсуства):
Гасбаро - одбрана, 23/0
Гонели - одбрана, 6/0
Лучи - средина, 25/0
Вајуши - средина, 14/0
Араму - средина, 14/1
Ванраџиато - напад, 23/10

Модена игра со 0-2 гола на 12 од последните 15 натпревари на домашен терен во Серија Б.

Модена игра со 0-2 гола и на последните 5 меѓусебни средби на домашен терен против екипата на Ливорно, а 4 од тие натпревари завршуваат и со 0-1 гол.

Ливорно губи на 8 од последните 9 натпревари на гостински терен во Серија Б.

Ливорно игра со 3+ на 7 последователни првенствени натпревари на гостински терен.

Објавено на :
06 / Mar / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување