Можна соработка меѓу клубовите во Серија Б

15:00   Бари - Про Верчели - можна победа на гостите (квота 4.40)

27.10.2015   Про Верчели - Бари   0:1

---------------------------------

29.03.2015   Бари - Про Верчели   1:0

01.11.2014   Про Верчели - Бари   3:0

----------------------------------

23.02.2013   Про Верчили - Бари   2:1

25.09.2012   Бари - Про Верчели   2:1

15:00   Салернитана - Ланчиано - можен нерешен резултат (квота 3.25)

27.10.2015   Ланчиано - Салернитана   2:2

--------------------------------------

10.03.2008   Ланчиано - Салернитана   1:1

21.10.2007   Салернитана - Ланчиано   0:0

--------------------------------------

15.04.2007   Ланчиано - Салернитана   1:1

26.11.2006   Салернитана - Ланчиано   2:2

15:00   Тернана - Латина - можен нерешен резултат (квота 3.05)

27.10.2015   Латина - Тернана   1:2

---------------------------------------

21.02.2015   Тернана - Латина   0:2

27.09.2014   Латина - Тернана   1:1

---------------------------------------

10.05.2014   Латина - Тернана   2:0

07.12.2013   Тернана - Латина   1:0

Објавено на :
12 / Mar / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување