Пескара (отсуства)

Крешченци (одбрана, 21/0)

Кампањаро (одбрана, 12/0)

Бенали (средина, 32/3)

Мемушај (средина, 26/8)

Капрари (напад, 33/11)

Коко (напад, 20/1)

Пескара игра ГГ 3+ на 8 од последните 10.

Објавено на :
18 / Apr / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување