Спал - Тернана

Спал без суспендираниот Гаспарето (одбрана, 16/0) и Кремонези (одбрана, 12/2).

Тернана без суспендираните Занон (одбрана, 17/0) и Ди Ноа (средина, 14/1), како и без повредените Џована (одбрана, 2/0), Копола (средина, 3/0) и Ла Џумина (напад, 11/1).

Спал победува на 5 од последните 6 натпревари на домашен терен во Серија Б.

Спал игра со 3+ на 8 од последните 9 првенствени натпревари на домашен терен.

Тернана е без победа на 11 последователни натпревари на гостински терен.

Спал и Тернана играат со 0-1 гол на последните 4 меѓусебни средби и при тоа Спал е без примен гол на последните 3 од тие натпревари.

Објавено на :
24 / Dec / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување