Тернана - Беневенто

Тернана без Валијент (средина, 9/0), Копола (средина, 3/0), Ди Ливио (средина, 3/0), Серникола (средина, 1/0), Ла Гумина (напад, 11/1) и Дуганџич (напад, 1/0).

Беневенто без првиот голман Крањо, Лопез (средина, 11/0), Сисе (напад, 9/0) и Брињола (напад, 1/0).

Тернана има само 1 победа на последните 10 натпревари во Серија Б.

Беневенто губи со 1 гол разлика на последните 3 натпревари на гостински терен во Серија Б.

Беневенто игра со 0-1 гол на последните 3 првенствени натпревари.

Тернана и Беневенто немаат одиграно нерешено на досегашните 6 меѓусебни средби.

СПОРТФРЕШ ТИП: Х

Објавено на :
07 / Nov / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување