Трапани - Тернана

Дуел на две многу слични екипи според нивните резултати.

Трапани во првите 5 кола изигра 5 пати нерешено, а потоа забележа 3 порази.

Тернана ги загуби последните 2, а претходно изигра нерешено на 4 по ред.

И двата тима играат со 0-2 гола на 7 од досегашните 8 средби. И двата тима на по 5 средби играат НГ.

Во меѓусебните дуели на 7 по ред не изиграле нерешено, Трапани забележал 5 победи.

Првиот голман Герери (8 нат.) и 2 стандардн играчи од средината отсутни за домаќините.

Гостите не може да сметаат на 1 дефанзивец и 3 играча од средината

Објавено на :
17 / Oct / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување