Серија Б

icon

Сите кратки вести

Латина игра НГ и 0-2 гола на 6 по...
Латина игра НГ и 0-2 гола на 6 по ред
Ситадела игра со 0-2 гола на 8 од...
Ситадела игра со 0-2 гола на 8 од последните 9 натпревари на домашен терен, додека пак Варезе игра со 0-2 гола на 5 од последните 6 натпревари на гостински терен во Серија Б
Трапани има само 1 пораз на...
Трапани има само 1 пораз на последните 13 натпревари на домашен терен во Серија Б
Катанија губи на 8 од последните...
Катанија губи на 8 од последните 9 натпревари на гостински терен во Серија Б
Латина игра со 0-2 гола на 14 од...
Латина игра со 0-2 гола на 14 од последните 16 натпревари во Серија Б, додека пак Болоња игра со 0-2 гола на последните 5 првенствени натпревари
Карпи игра со резултат 0:0 на...
Карпи игра со резултат 0:0 на последните 4 натпревари во Серија Б
Ланчано денес без првиот голман...
Ланчано денес без првиот голман Николас (25 натпревари)
Модена игра со 0-2 гола на 12 од...
Модена игра со 0-2 гола на 12 од последните 14 натпревари на домашен терен во Серија Б
Карпи е без примен гол на 9 од...
Карпи е без примен гол на 9 од последните 12 натпревари во Серија Б

Pages

Banner 700x98

Sportfresh Tip Buttons

icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување