Удинезе - Лацио

Удинезе без Самир (одбрана, 2/0), Видмер (средина, 3/0), Халфредсон (средина, 4/0) и Евандро (напад, 1/0).

Лацио без првиот голман Маркети (4 натпревари), Баста (одбрана, 5/0), Бастос (одбрана, 4/0) и Биља (средина, 4/0).

Удинезе игра со ГГ и 3+ на 5 од последните 6 натпревари на домашен терен.

Лацио има само 1 нерешен резултат на последните 14 натпревари во Серија А.

Удинезе и Лацио играат со НГ и 0-2 гола на последните 4 меѓусебни средби, последните 2 сезони.

Објавено на :
01 / Oct / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување