Венеција - Реџина

Дуел од Копа Италија Лега Про

Венеција ќе биде без Домици (одбрана, 11/1), Педерцоли (средина, 14/2), Бентивољо (средина, 13/1) и Геио (напад, 14/4).

Кај гостите ќе недостасуваат првиот голман Перили, Могос (одбрана, 12/2), Гирингели (одбрана, 8/0), Тревисан (одбрана, 7/0), Спано (одбрана, 6/0),  Ангиули (средина, 14/2), Бово (средина, 14/1), Калвано (средина, 10/0), Марчи (средина, 8/0), Гвидоне (напад, 14/2), Манкони (напад, 13/6), Ноле (напад, 12/4).

Објавено на :
22 / Nov / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување