Џубило Ивата - Токушима

Џубило Ивата има само 1 победа на последните 5 првенствени натпревари.

Токушима е во серија од 4 победи на последните 5 натпревари.
Токушима игра со 0-1 гол на 7 од последните 8 натпревари (5 ги добива со резултат 1:0, а 2 ги губи со 1:0).
Токушима игра со НГ на последните 8 натпревари.

Првиот дуел во оваа сезона помеѓу Токушима и Џубило Ивата заврши со резултат 2:2.

Објавено на :
23 / Aug / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување