Јапонија Ј-Лига

1.  11:00 Шимицу - Токио

Шимицу и Токио играат со 3+ на последните 5 меѓусебни натпревари.

2.  12:00 Кавасаки - Кашима

Кавасаки и Кашима играат со ГГ3+ на 13 од последните 14 меѓусебни натпревари
Кашима е во серија од 5 првенствени победи.

3.  12:00 Сендаи - А.Нигата

Сендаи и Нигата немаат нерешен резултат на последните 10 меѓусебни натпревари

Објавено на :
29 / Aug / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување