Кашима - Урава

Кашима без Уеда (одбрана, 17/0).

Урава без суспендираниот Угајин (средина, 17/1), како и без првиот стрелец Короки (напад, 21/10) и Ендо (одбрана, 20/0), кои имаат обврски со своите репрезентации.

Кашима победува со полувреме-крај на 5 од последните 6 натпревари на домашен терен во првенството.

Кашима постигнува најмалку 3 гола на последните 3 првенствени натпревари.

 

Објавено на :
23 / Jul / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување