Лига Европа (позначајни отсуства)

Сент Етјен - Погба (одбрана, 7/0), Катерин (одбрана, 4/0), Екото (одбрана, 3/0), Клемен (средина, 7/0) и Бамба (напад, 4/1)

Бордо - Пунџе (одбрана, 6/0), Пабло (одбрана, 4/1), Сертич (средина, 1/0), Туре (напад, 4/0), Диабате (напад, 2/0), Сони (напад, 1/0)

Легија - Фурман (средина, 10/2), Дуда (средина, 7/1), Зиро (средина, 3/1) и Масловски (средина, 2/0). Уште 3 стандардни играчи се неизвесни.

Партизан - Чирковиќ (одбрана, 5/0), Бандаловски (одбрана, 4/0), Лековиќ (одбрана, 2/0), Стеванович (одбрана, 1/0), Лукич (средина, 8/2), Јевтовиќ (средина, 8/0), Нинковиќ (средина, 6/1), Косовиќ (средина, 2/0), Главчич (средина, 2/0), Голубовиќ (напад, 2/0).

Дортмунд - Хумелс (одбрана, 7/1), Сократис (одбрана, 6/0), Кагава (средина, 7/2) и Абумејанг (напад, 7/9)

Атлетик Билбао - Ечеита (одбрана, 4/0), Хозе (одбрана, 4/0), Балензиага (одбрана, 3/0), Сусаета (средина, 5/0), Гомез (средина, 3/0), Сабин (напад, 5/1)

Брага - Бајано (6/0), Пинто (6/0) и Фереира (3/0) сите од одбраната и Стојиљковиќ (4/2) и Пињо (3/0) од нападот.

Ливерпул - Ловрен (одбрана, 5/0), Бентеке (6/2), Фирмино (6/0) и Стариџ (2/2) од нападот.

Објавено на :
01 / Oct / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување