Салцбург - Шалке (отсуства)

Салцбург нема на располагање 4 напаѓача, Соријано, Вандерсон, Дабур и Гулбрандсен (дале вкупно 11 гола).

Шалке ќе биде без првиот голман Фарман, Налдо (одбрана, 12/0), Настасиќ (одбрана, 11/0), Бенталеб (средина, 13/4), Мејер (средина, 13/1), Горецка (средина, 11/2), Мотинг (напад, 12/3), Хунтелар (напад, 7/1), Емболо (наапд, 7/2), Санто напад, 6/0).

Објавено на :
08 / Dec / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување