Салзбург (отсуства)

Хинтерегер (одбрана, 5 нат.)

Јабо (средина)

Дамари (напад, 3/3)

Џуричин (напад, 3/0)

Соријано (капитен, напад, 2/0)

Нилсен (напад)

 

Објавено на :
20 / Aug / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување