Шахтјор (отсуства)

Пјатов (прв голман)

Исмаили (одбрана, 17/1)

Срна (одбрана, 12/1)

Ракитски (одбрана, 11/0)

Степаненко (редина, 15/1)

Да Силва (напад, 10/2)

Нем (напад, 7/0)

Шахтјор е сигурен патник во следната фаза

Објавено на :
08 / Dec / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување