Бодо - Алесунд

Бодо без првиот голман Сто (9 натпревари) и Иминген (одбрана, 2/0).

Алесунд без 2 играчи од одбраната, Лие (11/0) и Гретарсон (6/0).

Бодо нема одиграно со нерешен резултат на последните 13 одиграни натпревари на домашен терен.

Бодо е во серија од 4 последователни победи во Типелиген (последните 3 со полувреме-крај).

Бодо игра со 3+ на 7 од последните 8 натпревари во Типелиген.

Алесунд игра со 3+ на 11 од последните 12 натпревари на гостински терен во Типелиген.

Објавено на :
25 / Jul / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување