Бодо - Лилестром

Бодо комплетен.

Лилестром без суспендираните Бонке (средина, 17/0) и Кип (одбрана, 15/1), како и без повредените Јакобсен (одбрана, 11/0) и Лунд (прв голман, 4 натпревари).

Бодо игра со 3+ на последните 5 натпревари во Типелиген и при тоа прима најмалку 2 гола на последните 3 од тие натпревари.

Бодо има само 1 победа на последните 10 натпревари на домашен терен.

Бодо е без постигнат погодок на 5 од последните 6 првенствени натпревари на домашен терен.

Лилестром прима најмалку 2 гола на 8 од последните 9 натпревари во Типелиген.

Лилестром губи на 5 од последните 6 првенствени натпревари, но победува на последните 3 меѓусебни средби на гостински терен кај екипата на Бодо.

Објавено на :
12 / Aug / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување