Фољо игра со ГГ и 3+...

... на 8 од последните 10 средби, од кои 5 се  и 4+.

Бран игра со 3+ на 6 од последните 7, а 5 од овие 6 се и ГГ.

Првата нивна средба во јуни заврши со резултат 2:1.

Фољо е без Каролиусен (средина, 9/3), а Бран ги нема Кнудсен (одбрана, 8/0), Скаанес (средина, 13/1), а Демир (одбрана, 13/1) го напушти клубот.

Објавено на :
28 / Jul / 2015

Тагови:

Норвешка, Фудбал, Фољо, Бран, 1 лига, статистика
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување