Хаугесунд - Алесунд

Хаугесунд без суспендираниот Скјерве (одбрана, 16/2), како и без Нилсен (одбрана, 10/1) и Миланд (средина, 4/0).

Алесунд без Гретарсон (одбрана, 6/0).

Алесунд постигнува најмалку 2 гола и игра со 3+ на последните 7 натпревари против екипата на Хаугесунд.

Алесунд победува на последните 5 меѓусебни средби против Хаугесунд.

Објавено на :
08 / Aug / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување