Мјондален - Сандефјорд

Мјондален има само 1 пораз на последните 12 првенствени натпревари.

Сандефјорд прима најмалку 2 гола и губи на 5 од последните 6 одиграни натпревари.

Сандефјорд игра со 3+ на последните 8 натпревари.

Мјондален и Сандефјорд играат со ГГ и 3+ на 6 од последните 7 меѓусебни средби.

Објавено на :
21 / Aug / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување