Штромгодсет - Од

Штромгодсет (отсуства)
Хамуд - одбрана, 15/0 - суспензија
Моен - средина, 17/2 - повреда
Нгуен - средина, 13/3 - повреда
Педерсен - напад, 18/8 - неизвесен

Од (отсуства)
Зекнини - одбрана, 20/4 - повреда
Берге - одбрана, 18/4 - повреда
Нилсен - одбрана, 18/1 - неизвесен

Штромгодсет немаат победа на 8 последователни натпревари во Типелиген.

Од играат со ГГ и 3+ на последните 4 натпревари на гостински терен во првенството и при тоа постигнуваат најмалку 2 гола на последните 3 од тие натпревари.

Штромгодсет и Од играат со 3+ на последните 6 меѓусебни средби на теренот на Штромгодсет.

Од победува на 5 од последните 6 меѓусебни средби против Штромгодсет.

Објавено на :
24 / Sep / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување