Тромсо - Алесунд

Тромсо игра со ГГ и 3+ на 4 меча по ред на домашен терен. За овој меч не може да смета на првиот голман Гудмунд, Јохансен (средина, 12/0) и Муса (напад, 13/4).

И покрај тоа што игра 3+ на 7 од последните 8 меча во лигата, Тромсо игра со 0-2 гола на 8 од последните 10 дома против Алесунд.

Алесунд прима најмалку по 4 гола на последните 3 гостувања во лигата и губи на 5 од последните 6 меча на гости.

Објавено на :
04 / Aug / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување