Тромзо - Розенборг

Тромзо комплетен.

Розенборг без Скјелвик (одбрана, 17/1), Дорсин (одбрана, 16/1) и Селнес (средина, 19/1).

Розенборг постигнува најмалку 2 гола на 9 од последните 10 натпревари на гостински терен во Типелиген и при тоа игра со 3+ на 8 од тие натпревари.

Розенборг е без примен гол на последните 3 првенствени натпревари, но прима гол на последните 5 меѓусебни средби од екипата на Тромзо.

Објавено на :
29 / Aug / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување