Тромзо - Викинг

Тромзо без суспендираните Одегард (одбрана, 19/0) и Ланду (средина, 20/0), како и без повредените Конгшавн (прв голман, 14/0) и Јохансен (средина, 12/0).

Викинг комплетен.

Тромзо прима најмалку 2 гола и е без победа на последните 5 натпревари на домашен терен во Типелиген.

Тромзо игра со 3+ на 9 од последните 10 првенствени натпревари.

Викинг игра со 3+ на последните 3 натпревари на гостински терен во првенството, како и на последните 4 натпревари на гостински терен кај екипата на Тромзо.

Тромзо победува на последните 5 меѓусебни средби на домашен терен против Викинг и при тоа постигнува најмалку 3 гола на последните 4 од тие натпревари.

Објавено на :
21 / Aug / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување