Викинг игра со 3+...

... на 8 меча по ред во лигата, од кои 5 се и ГГ. Но против Хаугесунд игра со 0-2 гола на 10 од последните 11.

И двата тима се без 1 дефанзивец за денеска.

Објавено на :
31 / Jul / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување